zalivanje resadnik pavlovic

Zalivni sistemi

Automatski zalivni sistemi za travnjake i kap po kap sistemi za sadnice su najbolji i najlakši način da pravilno zalijete vaš vrt i travnjak.
 
Zalivni sistemi postaju neiyostavni deo travnjaka i vrta jer su sušni periodi sve duži a prosečne temperature sve višlje.
 
Naša preporuka je da ako imate mogućnost tj.dovoljne količine vode i potreban pritisak za rad sistema da svakako ugradite automatski zalivni sistem.
 
Zalivni sistem vam olakšava svakodnevno održavanje travnjaka bilo da je formiran setvom semena ili postavljanjem tepih trave.Ako tek formirate travnajak postavljenjem tepih trave pravilno zalivanje je neophodno da bi se tepih trava lepo ubokorila,a ako formirate travnjak setvom semena pravilno zalivanje više puta dnevno u prvih par meseci je neophodno da bi seme imalo dodvoljne količine vode za klijavost tako da vam  pravilno programiran zalivni sistem to garantuje.

Rasadnik Pavlović može da vam ponudi profesionalnu ugradnju kvalitetnih zalivnih sistema uz garanciju na ugradjenu opremu i 100% pokrivenost svakog dela travnjaka i vrta uz optimalnu količinu vode.Ugradnjom kišnhi senzora i senzora vlage tako da se sistem uključuje samo kada fali vlage u zemljištu.
Oprema koju koristimo je renomiranih svetskih proizvodjača Hunter,Rain bird,Toro,Gardena…
 
Deo ugradjenih sistema pogledajte na linku:  https://www.youtube.com/watch?v=L4C5X3FCfuk
Podeli na :