postavljanje tepih trave

Postavljanje tepih trave i uredjenje vrtova-ponuda za predstojeću sezonu

Ako imate potrebu za pejzažno uredjenje vaše zelene površine-vrta,travnjaka,komercijalnog objekta ili zelene površine bilo koje namene,javite nam se da dogovorimo termin našeg izlaska na teren.

Izlazak na teren,davanje saveta,ideja i izradu projekta i kompjuterske prezentacije NE NAPLAĆUJEMO.
 
Javite se u toku zime dok ne krene sezona uredjenja vrtova,rezervišite termin za izvodjenje radova na vreme a mi smo za vas spremili popuste za svaku dogovorenu prodaju ili dogovoreno uredjenje vrta u narednoj  sezoni.
Popuste smo spremili za:
 -rezervaciju potrebne kvadrature tepih trave
 -formiranje travnjaka setvom ili postavljanjem tepih trave
 -rezervaciju sadnica-četinara,listopadnih sadnica,perena,ukrasnog žbunja…
 -kompletno uredjenje vrtova-postavljanja tepih trave,sadnja i isporuka sadnica
 

Pri izlasku na teren radimo projekat i kompjutersku prezentaciju vašeg prostora odabirom tepih trave i sadnica najpogodnijih za Vaš vrt.Pri izradi  kompjuterske prezentacije  koristimo savremene programe čime imate uvid u izgled vašeg vrta nakon izvedenih radova.Tepih trava kao i i sadnice koje koristimo pri uredjenju zelenih površina su proizvod našeg Rasadnika što  je  velika prednost za naše buduće klijente kako finansijski jer smo cenovno izuzetno konkurentni tako i po pitanju kvaliteta tepih trave i sadnica.U svakom trenutku možemo da vam garantujemo da je tepih trava koju ugradjujemo ili vam samo prodajemo skinuta sa naše parcele par sati pre isporuke što garantuje olakšan prijem samog travnjaka samim tim i otpornost i kvalitet u narednom periodu.Isto važi i za sadni materijal.Sadnice se vade iz zemlje i  isporučuju kupcima  u roku od 24h tako da je prijem sadnica olakšan i ubrzan.

Dešava se da sadnice kod pojedinih prodavaca stoje i po par meseci izvadjene i utrapljene negde u zemlji,sa malim  busenom i oštećenim korenovim sistemom pa je i sam prijem tako kupljenih biljaka pod velikim znakom pitanja pa kupovinu takvih sadnica treba izbegavati.
Stanje tepih trave na našim parcelama kao i sadnog materijala-četinara,liščšćara,perena  možete pre samog izvodjenja radova ili kupovine videti posetom našem Rasadniku.
 
 
Tepih trava-travnjaci-setva travnjaka-zalivanje travnjaka-tuje.uredjenje vrta-četinari,zalivni sistemi-seme trave-postavljenje tepih trave
Podeli na :