Tepih trava


                    
                                            TRAVNJAK ZA 1 DAN !!!
        

                 Rasadnik Pavlović u ponudi ima kvalitetan gajeni travni busen-tepih travu.

Tepih travu proizvodimo na našim parcelama setvom najkvalitetnijih mešavina uvoznih semena renomiranih svetskih proizvodjača DLF i Royal Barenburg.

Tepih trava je potpune gustine,bez bilo kakvih korovskih biljaka,gajena na humusnoj podlozi,starosti oko jedne godine.

Travnjaci formirani postavljanjem tepih trave otporni su na suše i razne bolesti travnjaka, pogodni su za terene u senci kao i za osunčane terene.Tepih trava je pogodna za postavljanje kako u privatnim dvorištima tako i za parkove,komercijalne objekte,sportske terene...

Postavljanje tepih trave je moguće na kosinama,padinama ili bilo kom drugom specifičnom terenu gde nije moguce sejanje trave.

Tepih trava se seče na trake širine 30cm dužine 80cm i isporučuje u rolnama.Tepih trava se prodaje na kvadratni metar.Ako se odlučite za samostalno postavljanje tepih trave naručenu kvadraturu možete preuzeti na našoj parceli a isporuka se vrši vašim ili našim vozilima.U tom slučaju od nas dobijate uputstvo za postavljanje i dalju negu travnjaka.

Cene tepih trave zavise od potrebne kvadrature kao i od udaljenosti mesta isporuke ili izvodjenja radova.Tepih travu isporučujemo i postavljamo u bilo kom mestu u Srbiji.

Travnjak  formiran postavljanjem tepih trave-travnog busena može da se koristi posle vrlo kratkog vremenskog perioda i uz pravilno održavanje može da traje dosta godina.Glavna prednost u odnosu na formiranje travnjaka setvom je trenutno ozelenjen prostor bez korova,praznina i kosi se već posle sedam do deset dana što sa postupkom sejanja nije slučaj već se čeka i po par meseci na korišćenje travnjaka a rezultat setve travnjaka semenom je uvek neizvestan.


Postavljanje tepih trave možete prepustiti nama ili odraditi samostalno postavljanje tepih trave kupljene od nas.