Tepih trava


                    
                                            TRAVNJAK ZA 1 DAN !!!
        

                 Rasadnik Pavlović u ponudi ima kvalitetan gajeni travni busen-tepih travu.

Tepih travu proizvodimo na našim parcelama setvom najkvalitetnijih mešavina uvoznih semena renomiranih svetskih proizvodjača DLF i Royal Barenburg.

Tepih trava je potpune gustine,bez bilo kakvih korovskih biljaka,gajena na humusnoj podlozi,starosti oko jedne godine.

Travnjaci formirani postavljanjem tepih trave otporni su na suše i razne bolesti travnjaka, pogodni su za terene u senci kao i za osunčane terene.Tepih trava je pogodna za postavljanje kako u privatnim dvorištima tako i za parkove,komercijalne objekte,sportske terene...

Postavljanje tepih trave je moguće na kosinama,padinama ili bilo kom drugom specifičnom terenu.

Tepih trava se seče na trake širine 30cm dužine 80cm i isporučuje u rolnama.Tepih trava se prodaje na kvadratni metar.Ako se odlučite za samostalno postavljanje tepih trave naručenu kvadraturu možete preuzeti na našoj parceli a isporuka se vrši vašim ili našim vozilima.U tom slučaju od nas dobijate uputstvo za postavljanje i dalju negu travnjaka.

Cene tepih trave zavise od potrebne kvadrature kao i od udaljenosti mesta isporuke ili izvodjenja radova.Tepih travu isporučujemo i postavljamo u bilo kom mestu u Srbiji.

Travnjak  formiran postavljanjem tepih trave-travnog busena može da se koristi posle vrlo kratkog vremenskog perioda i uz pravilno održavanje može da traje dosta godina.Glavna prednost u odnosu na formiranje travnjaka setvom je trenutno ozelenjen prostor bez korova,praznina i kosi se već posle sedam do deset dana što sa postupkom sejanja nije slučaj već se čeka i po par meseci na korišćenje travnjaka a rezultat setve travnjaka semenom je uvek neizvestan.


Postavljanje tepih trave možete prepustiti nama ili odraditi samostalno postavljanje tepih trave kupljene od nas.