O nama

 Rasadnik Pavlović je porodična firma koja se bavi proizvodnjom dekorativnih sadnica,tepih trave i dekorativnog malča potrebnih za uredjenje  privatnih vrtova,komercijalnih objekata,parkova ili bilo koje druge površine koja zahteva pejzažno uredjenje.Proizvodimo sadnice četinara,ličćara,ukrasnog žbunja,perena,sadnice potrebne za žive ograde i tepih travu


Kompletan sadni materijal je kontrolisan od strane instituta za šumartvo Šumarskog fakulteta tako da garantuemo za kvalitet i zdravstvenu ispravnost sadnog materijala.


U želji da zaokružimo našu ponudu pokrenuli smo proizvodnju gajenog travnog busena-tepih trave.


Tepih travu proizvodimo na našim parcelama koristeći najkvalitetnije smeše semena renomiranih svetskih proizvodjača.naša tepih Trava je potpune gustine,očisćena od korovskih biljaka tretirana potrebnom prihranom i hemijskim preparatima.


Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu, stručni savet u odabiru biljaka, izradu  idejnog 3D rešenja pejzažnog uređenja, prevoz biljaka i tepih trave do vas,izvođenje svih potrebnih radova  oko uređenja,pripremu terena,sadnju biljaka,postavljanje tepih trave i savete u vezi održavanja travnjaka i vrta.


Sadni materijal kao i tepih travu možete samo kupiti kod nas i samostalno uz naš savet posaditi  u vašem vrtu.


Proizvodnja sadnog materijala i tepih trave se obavlja na površini od 10ha tako da u bilo kom trenutku raspolažemo sa dovoljnim količinama sadnica i tepih trave da ispunimo svaki Vaš zahtev.


Kompletan sadni materijal kao i tepih travu koju koristimo pri uredjenju zelenih površina je proizvod našeg rasadnika što predstavlja veliku povoljnost za naše klijente.Pozivamo Vas da posetite naš rasadnik i uverite se u naš asortiman i kvalitet naših proizvoda