O nama

Rasadnik Pavlović je porodična firma koja se bavi proizvodnjom dekorativnih sadnica potrebnih za uredjenje  privatnih vrtova,komercijalnih objekata,parkova ili bilo koje druge površine koja zahteva pejzažno uredjenje.


Proizvodimo sadnice četinara,ličćara,ukrasnog žbunja,perena,sadnice potrebne za žive ograde i tepih travu


Kompletan sadni materijal je kontrolisan od strane instituta za šumartvo Šumarskog fakulteta tako da garantuemo za kvalitet i zdravsvenu ispravnost sadnog materijala.


U želji da zaokružimo našu ponudu pokrenuli smo proizvodnju gajenog travnog busena-tepih trave.


Tepih travu proizvodimo na našim parcelama koristeći najkvalitetnije smeše semena renomiranih svetskih proizvodjača.Trava je potpune gustine,očisćena od korovskih biljaka tretirana potrebnom prihranom i hemijskim preparatima.


Našim klijentima nudimo kompletnu uslugu, stručni savet u odabiru biljaka, izradu  idejnog 3D rešenja pejzažnog uređenja, prevoz biljaka i tepih trave do vas,izvođenje svih potrebnih radova  oko uređenja,pripremu terena,sadnju biljaka,postavljanje tepih trave i savete u vezi održavanja travnjaka i vrta.


Sadni materijal kao i tepih travu možete samo kupiti kod nas i samostalno uz naš savet posaditi  u vašem vrtu.


Proizvodnja sadnog materijala i tepih trave se obavlja na površini od 7ha tako da u bilo kom trenutku raspolažemo sa dovoljnim količinama sadnica i tepih trave da ispunimo svaki Vaš zahtev.


Kompletan sadni materijal kao i tepih travu koju koristimo pri uredjenju zelenih površina je proizvod našeg rasadnika što predstavlja veliku povoljnost za naše klijente.Pozivamo Vas da posetite naš rasadnik i uverite se u naš asortiman i kvalitet naših proizvoda